Click here for Myspace Layouts

Followers

Friday, January 25, 2013

attention !


assalamualaikum..
haii..sihat ? alhamdulillah tika sihat sihat aje haa..
ok..attention ! for ?
orait..untuk pengumuman semua...
tika ada satu berita penting nak story eh ... 
apa ? perkara yang akan mengubah hidup tika kot !
in sha Allah.. tika akan story untuk entry yang seterusnya nanti..
bila ? wait & see yaa...weeeeeeee...
semoga Allah kuatkan hati  ini untuk menceritakan kepada anda nanti..
orait..lastly ! Lah Tahzan ~ Allah sentiasa bersama kita..
:')

p/s : semoga kamu bahagia disana

Tuesday, January 22, 2013

happy birthday january ! :D

assalamualaikum w.b.t
hai hai...setelah sekian lama tak merajinkan diri menaip,hari ini berkesempatan untuk menaip dan menceritakan sesuatu..actually,since masuk sem6..hari hari semakin busy dengan kerja yang tak henti henti.
lepas je first demonsration hari tu,alhamdulillah..lega sikit.tapi perlu penambahan untuk projek kami tu.
hope masa masa akan datang kami dapat buat yang terbaikk.insyaAllah..
ok ok..back to this title..HAPPY BIRTHDAY JANUARY !! :D
ditujukan untuk siapa ? jom tika story....
:
:
V
V
nama diberi NORADILA BINTI ABD RAHMAN..
dilahirkan di taiping,perakkk...
pada 16 january 1992..
cewahhh..da 21 tahun kau..wahaha..
diela..semoga panjang umur n dimurahkan rezeki ok..
hope persahabatan kita kkal selamnya eh..
goodluck in ur future undertaking my yunk..:D
:
:
malam tu celebrate birthday si diela nie..
memang happening gila laahhh..riuh rendah rumah tingkat 7 dengan kteowg..
tahniah kepada y turut menjayakan majlis nie..heeee
jom tengok pic la eh..tak sah kalau takde pic kn..weeeeeee

kek birthday dia ! :D

si birthday girl ! heee

 mereka yang turut serta..syg korg..muah muahhh..:*

menyempat main belon buih...ingat zaman kanakkanak..
huh..rindu..:')

heeee...:D

tika bersama birthday girl ! syg diela...muahhh..:*



p/s: hanya mampu berdoa agar kamu sihat disana..:')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^