Click here for Myspace Layouts

Followers

Sunday, May 20, 2012

tamat sudah latihan industri sesi DISEMBER 2011


Petangpetang...rajin pulak tika nak update blog nie yer ? haha..iyolaa...nak bercerita sal l.i tika kat HIGHPOINT SERVICE NETWORK SDN BHD...alhamdulillah..tamat sudah semuanya jumaat lepas iaitu 18Mei2012..
banyak pengalaman pahit n manis dekat situ..allahmdulillah semuanya ok...thx a lot kepada family..en.anas,mr.vincent,staff highpoint,my #sayang n sahabat..terutama pyka ! kalau bukan coz pyka..camne la tika nak g kerja kn ? adany pyka bwk moto g kerja...thx yunk ! sokongan dari anda semua amatlah tika hargai..thx !! :D
:
:
:
pic bersama staff highpoint..

gary n yc...thx u all..:D

and lastly with our bos ! mr.vincent guan..
tq mr.vincent coz agree to take us a practical student here..tq so much.
^_^
 banyak benda yang tika belajar kat sini...dari 0% sal laptop...now alhamdulillah tika dah tau serba sedikit cara nak menyelesaikan masalah laptop n pc...happy bersama mereka kat sini..tq2...

p/s : #sayang rindu kamu laa..:(

again...again and again ~~


haaaa.......taraaaa...dah lama tak update blog..minggu lepas pon tak da masa nak update..
so bercerita mengenai aktiviti tika hujung minggu lepas...best ! kemana ??
melancong kah ?? cuticuti malaysia kah ?? weee.....nope ! tika bersama mereka pergi memancing lagi ! wahhh...
seyes wa ckp sama you all..ahhhaa..best giler mancing...tp time dapat ikan laaa..hhahahaa...
walaupon tak hebat mancing...tp alhamdulillah tika berjaya mancing 2 ekor ikan ! yes ! haha..
syokkkkk...thx to my #sayang coz ajar cara-cara nak memancing...weee...:D
:
:
:
\
nie time bergambar atas bot ! best !

nie lak time bergambar untuk pre-wedding kiteowg...
HAHA...
:
:
pic tak banyak sebab my #sayang yang lebihlebih nak bergambar...so pic die tak bole dipaparkan kerana terlalu hensem [hensem ker? ] HAHA...#sayang..bile la kita bole n dapat nak mancing sesame camnie lagi kan ?hope sangat nie bukan yang terakhir..walaupon 10tahun lagi..hope ada lagi...insyaAllah...
syg kamu #sayang...


p/s : ad ak kesah bile kau break ngn die ? haha


Friday, May 4, 2012

insyaAllah jumpa lagi nanti ~~


haaiii..lama jugak eh tika tak update blog nie...last pon sal someone..
rindu jugak larh nak meng'update' blog kesayangan tika nie...yes ! minggu nie dapat jugak la update..
wahh macam busy sangat lah kan ? mengalahkan student yang final exam lak..hee...
so tinggal 2 minggu je lagi tika n member2 nak menghabiskan L.I nie...wahhhh...seronok !! tak sabar ~~
cepatla 2 minggu berlalu..:D
dalam happy tika nak menghabiskan L.I...ada jugak sedihnya...hmm..biasala kan..lumrah kehidupan..
takkan nak happy je selalu..mesti ada turun naik kan ? hmmm
sedih sebab orang yang tika sayang akan jauh..jauh sangat...hmm..
hope walaupon kami jauh...relationship kami still macam yang kami inginkan..[maaf sy terlalu sygkan kamu]..:'(
insyaAllah kita akan jumpa lagi suatu hari nanti kn ? kita doa samasama la k...
untuk kamu...
  • .terimakasih selama kamu kat Penang nie..
  • terimakasih jagakan tika...
  • terimakasih sebab sayangkan tika..
  • terimakasih atas semua yg kamu berikan...
  • terimakasih ++++
hope kita selalu contact lagi cam sebelum nie ok ! :')

keychain kita ~~ ^_^




p/s : maaf syg..coz cite sl hal peribadi..nie je last..sory..:(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^