Click here for Myspace Layouts

Followers

Friday, May 4, 2012

insyaAllah jumpa lagi nanti ~~


haaiii..lama jugak eh tika tak update blog nie...last pon sal someone..
rindu jugak larh nak meng'update' blog kesayangan tika nie...yes ! minggu nie dapat jugak la update..
wahh macam busy sangat lah kan ? mengalahkan student yang final exam lak..hee...
so tinggal 2 minggu je lagi tika n member2 nak menghabiskan L.I nie...wahhhh...seronok !! tak sabar ~~
cepatla 2 minggu berlalu..:D
dalam happy tika nak menghabiskan L.I...ada jugak sedihnya...hmm..biasala kan..lumrah kehidupan..
takkan nak happy je selalu..mesti ada turun naik kan ? hmmm
sedih sebab orang yang tika sayang akan jauh..jauh sangat...hmm..
hope walaupon kami jauh...relationship kami still macam yang kami inginkan..[maaf sy terlalu sygkan kamu]..:'(
insyaAllah kita akan jumpa lagi suatu hari nanti kn ? kita doa samasama la k...
untuk kamu...
  • .terimakasih selama kamu kat Penang nie..
  • terimakasih jagakan tika...
  • terimakasih sebab sayangkan tika..
  • terimakasih atas semua yg kamu berikan...
  • terimakasih ++++
hope kita selalu contact lagi cam sebelum nie ok ! :')

keychain kita ~~ ^_^




p/s : maaf syg..coz cite sl hal peribadi..nie je last..sory..:(

3 comments:

faiza said...

tikah, kenal akak ker
blh akak tahu tikah naper follow blog akak, kosong kan. lum ada isi lagi

akak tak pandai sbnrnya tapi sbb assignment akak buat gak lah

tlg komen n bagi info skit pasal nak update blog nie yer..tq

faiza said...
This comment has been removed by the author.
Hanya diriku said...

ooo nie member shahrom..adik ipar akk pny adik..hhehe..:)
ok2..nnt pape tika gtw ok..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^