Click here for Myspace Layouts

Followers

Monday, February 27, 2012

opssss~~

opssssssssss?????haaaa....apo eh yang oppsss kan?mesti korang nak taw kan?
mehmeh sini tika nak cite mehh..
opsss...sy terbace satu entry nieh...terkejut jugak lahh...
tapi tak pelah...asalkan anda anda happy ngn life anda anda ok...
sy?still happy tengok cmtu...marah?sikit larhhh...sebab??
tika jek yang tahu...terkejut jugak..=.="
kepada anda yang berkenaan...thanks ok..^_^


p/s : kita tak tahu ap org pk..:)

Monday, February 20, 2012

~~~~


yeahh..alhamdulillah..dapat jugak buat entry baru untuk malam nie..yeahhhh...
okeh..entry kali nie tak de la nak luahan perasaan or pape..coz tika tw ade lahh orang tu TAK suka...
OK...:) so dah tak suka tika pon terpikir nak cite sal barangbarang kesayangan tika..
jomjom tengok..mehmeh...
|
|
|
okeh..nie lah handphone tika...sejak bile eh gune?
haa..tak ingat..tapi seyesly banyak kenangan dengan fon nie..
tapi sayang..keypad dah xok sangat..[idamkan fon baru]
heee...nie pon orang kasi..:)

haaa..nie pulak?yeahh..jam..
jam orang kasi jugak nie..
adehh..sume orang kasi..
ape pon xboley kau nie tikaa...sory ok..
tika syg sangatsangat jam nie..
bulan Januari tika dapat jam nie..
tarikh??ala tak ingat...

     
ini?haa..nie hadiah dari someone untuk birthday tika barubaru nie..
tq ye ...tq sangatsangat..tak expect pon kamu nak kasi hadiah nie..
so ..harihari sy pakai jam nie..
harihari jugak sy ingat kamu..
sayang jam nie ! :)
nie pulak?cincin pemberian my lovely sister time birthday yg ke-18
tq kak..manemane pegi mesti pakai jam nie..tak boleh tinggal..
sayg sgt ! hee..:)

jam nie pulak??yeaahh..pemberian my sister jugak time birthday yg ke-16..
lame sangat jam nie..sekarang dah tak boleh pakai..
cermin dah retak then bateri dah abis..
so nanti ada duit lebih insyaAllah g tukar cermin..hee..
tq2


nie?brooch from my lovely friend...
who?syazana ! tq yunk.haha.
actually kasi pinjam je kan?kite exchange brooch right?
haha..selalu tika pakai brroch nie..selalu jugak tika ingat syaz ok..:P

my laptop !
tersangat syg laptop nie..dah berumur 2tahun dh..
aishhh...kalau tak de laptop nie tak tau laa nak ckp..
banyak sangat berjasa...huhu..
hope selalu sihatsihat ok..:)

and this?yup..again from my lovely sister..
hadiah untuk birhtday tika untuk tahun nie..yg ke-20..:)
tq kak..selalu bear nie tido ngn adik..hee..

nie?my lolipos...from my sister..
actually k.efa...tq akk..
akk kasi lolipop akk nie untuk tika time akk dah habis study kt teknik tu kn..
heee..hepi sangat..syg akk..:)

and this?hehe...nie la picpic yang ade dalam purse tika..
ade jugak pic akk tika..tapi nie kategori sahabat laa..
hee..syg korg ! :)
|
|
|
actually ada lagi bear tika..
2 pon ade orang kasi..tika tak lupe ok bear 2..
tq kepada yg memberi..
sy syg bearbear 2 sangatsangat..:)


p/s:mood[penang]

Thursday, February 16, 2012

happy birthday akak !

hye.....i'm again...yes ! today..17 FEBRUARY 2012....so?haa...hari ini..adalah tarikh kelahiran seseorang iaitu anak kepada pakcik JASNI...haa..baik orangnya..lembut jek..hehe..[janganmarahhaa...]
jom2 tengok orangnyer...................
:
:
:
[DSC02152.JPG]
ok..nie haa..namanya NURUL NAJWA BINTI JASNI..[betul?]
meh nak nyanyi sikit...
ALLAH selamatkan kamu...
ALLAH selamatkan kamu...
ALLAH selamatkan akk wawa...
ALLAH selamatkan kamu..~~~
:
ok..english song..
Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to akk wawa...
Happy birthday to you...~~~
:
hye akk...
semoga panjang umo dimurahkan rezeki...
hope akk selalu hepi disamping orang tersayang..
hope jugak akk success in ur life future..
sayang akk..muahh..hee..:)
:
:
:
haaa..taraaa...hep2..akk nie dah berpunya ok..
kn akk?heee..
one more thing...HAPPY ANNIVERSARY yg ke?haha
semoga menyambut anniversary untuk tahuntahun akan datang..:)
Amin....
nanti dah nak kawen jangan lupe jemput tika okeh..
hehehe...
:
:
for ur study...
sem6..wahhh..last sem uh..dah tak jumpa akk pasnie..
FB jela wt kite still contact2..weee...terimakasih FB ! :)
haa..semoga akk dapat menghabiskan sem6 nie dengan jayanya...
insyaAllah...
goodluck ..:)
:
:
ok..done ! nie jela untuk entry kali ini...hope kalau akk bace tak marah ea coz curik pic akk..hehee..
ok..bye..:)

p/s : kenapa kita semakin menjauh?

Wednesday, February 15, 2012

nothing to regret~~~

yaa...lama gak x update blog nieh...ehh..rindu kau lah wahai blog...:)
bosanbosan tak ada kerja nak buat..so?blog la kn..hari ini 2 buah laptop jek yang tika pasang...
adehh...apa la nak tulis dalam report malam niehh...haiiyakkk....redha...
ok..back to this title..nothing to regret??yup..nothing...:)

:
:
ehhh kenapa ea?kepada orang berkenaan...
sory if i not know u very well...
sory if i have make a lot of mistakes...
sory if i always make u hurts..
sory if i always make u jealous...
sory if i always make u angry...
sory if i always make u mad...
AND sory ...so on...
:
:
just to say...nothing to regret between us..
i know u loves me..but..i more loves u ok !
dont talk about people too much...
think about ur feeling first ok..!
if u read this...i hope u understand what i mean...




p/s: kadangkadang kita kena berdiam diri..
untuk melihat orang lain bahagia.....


Monday, February 6, 2012

hadiah ke-4


akhiryna..next entry tika untuk hadiah ke-4 buat tahun nie ! ianya amat berbeza dengan hadiahhadiah yang sebelom ini...apakah??hahahahaa..suke sangat ! tq yunk ! :)
:
:
:
okeh ! ini lah orang yang kasi tika hadiah !
nameny SYAZANA BINTI JAMALUDIN
tq yunk ! muah !..heee..
sayang syaz sangatsangat...
haa..hadiahnyer dalam beg nie..nk taw x ap?
jom tengok pic kt bwh..:)
|
|
|
v

ini!! FERRO ROCHER !
I love it very much !
tq sangat !
hee...

nie ! ad jugak ! coz dari pagi tika xmakan ap2..
so dapat la DOUBLE CHEESE BURGER ! :)
tq jgk yunk 

okeh..tak lupa jugak wt shasha as my junior a.k.a adeq syaz ! tq dik..:)


p/s : kamu ! jangan menggatal ok ! 

Sunday, February 5, 2012

special !

holaaa....update blog lagi haa...bosan je sorgsorg kt uma nie..dorg sume kuar tinggal tika je...:(
sedih betul ! bhahaaa..tapi xpela..ad jugak kamu blog untuk tika bercerita..thx ! hehe..oke hari nie tika nak cite 
mengenai something yang special ! ! ap yang special kn?taraaaa...------>>>>
:
:
:
okeh ! nie hadiah pertama dari someone yang tika sayang !
who's??yeahh..thats my lovely sister...
ROSNIWATI BINTI REMLE @ IqmilIman
tq kak ! bear yang besar untuk adk..im very appreciate it !
sayang kak sangatsangat...:)
balikbalik keje..tengok ad bear besar atas katil..perghh..tekejot..^_^

okeh ! nie hadiah yang kedua untuk tika...
nie pon dari someone yang tika sangatsangat sayang !
siapakah beliau??dia adalah  my SAYANG..tika je yang tahu...:)
thx ye kamu...xtahu nak cakap cmne lagi..tekejot sangat bile kamu kuarkan box jam nie..
hmm...thx syg ! tika janji akan jge jam nie elokelok..
sayang kamu sangat ! 

okeh..ini pulak...hadiah ketiga dari sahabat tika..
siapa??yeahh..ERIN !!
TQ dear...tq sangatsangat..
sayang erin..hope persahabatan kita kekal ok..:)
dalam 2 ada tudung...thx sangat erin..^_^
:
:
haa...hadiah yang seterusnya kita tunggu next entry ok...terimakasih kepada yang memberi ! sayang korg sume ! :) muahhh...heee...


p/s : semakin rindu & sayang kamu

thanks korg ! :)


haiii sume...akhirnya semalam 4 FEB 2012...genaplah umur tika 20tahun..ha??20??seyes cm xcye jek dah 20tahun...hahahaa..tapi xdela tua ok !! :) heee..alhamdulillah dah 20 tahun tika hidup di bumi Allah s.w.t..
terimakasih Ya Allah kerana masih memberi peluang untuk tika hidup di dunia nie..syukur sangat..
tika harap harihari akan datang bertambah happy bersamasama orang tersayang..AMIN...
:
:
oke..back to this title...thanks korg !!
especially to my yunk PYKA !!thx sgt pyka...thx 4 the cake !im very appreciate it..
thx jgk kpd eyda,syaz,erin,ary,sha,zam,zul,iz n ijan..thx jgk korg !
tika happy sangat semalam..sayang korg !
:
:

our cake !! syaz & me ! :)
thx pyka..

us ! amboi..suka !

the girls ! :)

lalalalaa~~~

eyda & erin..:)
thx..

pyka wit her SAYANG ..:)

amboii..suapsuap lak..:)

yee...dapat jugak hadiah dr korg ! tq ye..:)

mereka yang terlibat..:)

thx erin utk hadiah nie...:)
muahh2..

haaa..birthday girl on that night..:)


p/s :tak penah lupa kamu ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^