Click here for Myspace Layouts

Followers

Monday, February 20, 2012

~~~~


yeahh..alhamdulillah..dapat jugak buat entry baru untuk malam nie..yeahhhh...
okeh..entry kali nie tak de la nak luahan perasaan or pape..coz tika tw ade lahh orang tu TAK suka...
OK...:) so dah tak suka tika pon terpikir nak cite sal barangbarang kesayangan tika..
jomjom tengok..mehmeh...
|
|
|
okeh..nie lah handphone tika...sejak bile eh gune?
haa..tak ingat..tapi seyesly banyak kenangan dengan fon nie..
tapi sayang..keypad dah xok sangat..[idamkan fon baru]
heee...nie pon orang kasi..:)

haaa..nie pulak?yeahh..jam..
jam orang kasi jugak nie..
adehh..sume orang kasi..
ape pon xboley kau nie tikaa...sory ok..
tika syg sangatsangat jam nie..
bulan Januari tika dapat jam nie..
tarikh??ala tak ingat...

     
ini?haa..nie hadiah dari someone untuk birthday tika barubaru nie..
tq ye ...tq sangatsangat..tak expect pon kamu nak kasi hadiah nie..
so ..harihari sy pakai jam nie..
harihari jugak sy ingat kamu..
sayang jam nie ! :)
nie pulak?cincin pemberian my lovely sister time birthday yg ke-18
tq kak..manemane pegi mesti pakai jam nie..tak boleh tinggal..
sayg sgt ! hee..:)

jam nie pulak??yeaahh..pemberian my sister jugak time birthday yg ke-16..
lame sangat jam nie..sekarang dah tak boleh pakai..
cermin dah retak then bateri dah abis..
so nanti ada duit lebih insyaAllah g tukar cermin..hee..
tq2


nie?brooch from my lovely friend...
who?syazana ! tq yunk.haha.
actually kasi pinjam je kan?kite exchange brooch right?
haha..selalu tika pakai brroch nie..selalu jugak tika ingat syaz ok..:P

my laptop !
tersangat syg laptop nie..dah berumur 2tahun dh..
aishhh...kalau tak de laptop nie tak tau laa nak ckp..
banyak sangat berjasa...huhu..
hope selalu sihatsihat ok..:)

and this?yup..again from my lovely sister..
hadiah untuk birhtday tika untuk tahun nie..yg ke-20..:)
tq kak..selalu bear nie tido ngn adik..hee..

nie?my lolipos...from my sister..
actually k.efa...tq akk..
akk kasi lolipop akk nie untuk tika time akk dah habis study kt teknik tu kn..
heee..hepi sangat..syg akk..:)

and this?hehe...nie la picpic yang ade dalam purse tika..
ade jugak pic akk tika..tapi nie kategori sahabat laa..
hee..syg korg ! :)
|
|
|
actually ada lagi bear tika..
2 pon ade orang kasi..tika tak lupe ok bear 2..
tq kepada yg memberi..
sy syg bearbear 2 sangatsangat..:)


p/s:mood[penang]

2 comments:

intan qamariah said...

weyyy..asal gambar aku paling kecik..x guneee...hahaahaha..t aku bg gambar baru erk..jelas gitu...sejelas belon yg diudara..ahaahaha

Hanya diriku said...

hahaha..nseb kau lah nak..kasi yg kcik2 np?hahahaah...:p
yg belon 2 tak nak..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^