Click here for Myspace Layouts

Followers

Friday, September 28, 2012

konvo ke-2 PBU ! :D

Haiii...malam malam...
kerja kerja & kerjaa...banyak kot project..
boleh dikatakan setiap subjek ada project ! memang gile lah sem nie..
fuhh..i need energy ! HAHA..tapi adat lah orang katakan..nama pon student !
tetttt...kesabaran + kekuatan !
ok ok..back to this title...
actually, tika nak story pasal MAJLIS KONVOKESYEN KE-2 PBU !
telah selamat dijalankan pada 20/09/2012 yang lepas..selesai sudah..
ceritanya memang niat nak pergi konvo tu..tau jugak tak boleh masuk dewan .
tengok tengok dapat call dari ustazah yang KAMI budak budak nasyid jadi tetamu untuk hari tersebut..
so tunggu lagi ? memang kesempatan lah...even konvo mysis pon tak dapat masuk..
ini plak orang nak kasi masuk..memang tak lepaskan peluang lah orang katakan..
memang syokk laa..serius rasa tak sabar nak habiskan DIP tika lebih kurang 6 or 7 bulan lagi.
INSYAALLAH..:D
haa..konvo ini diadakan di EASTIN HOTEL.PULAU PINANG.
jom tengok pic senior nak ?
:
:
with senior k.wawa..:D
congrats akk..<3

k.wawa..tika..k.tyra..pyka & k.iera..:D


senior ! the best student ! hebat wokkk...
tahniah yaw..^^

with k.sya..tahniah akk..:D


k.wawa..:D


k.iera...cepatcepat sihat akk..:D
tahniah...

senior !

senior lagi ! mereka happy !
:
:
ok..see ?
tahniahhhh & tahniah untuk kesemua senior PBU !



p/s : saya tunggu kamu..:')


Friday, September 7, 2012

festival nasyid peringkat politkenik


haii..time to update blog..petang petang...tak rasa mengantuk nak tidur..so update lah kan..oke oke..jom tika nak cerita sikit apa kteowg buat 2 hari lepas..eheemm..dijadikan cerita...tika pon tak tau lah macam mana boleh termasuk dalam kumpulan nasyid PBU nieh ! adoiii..tak pernah kottt..nasyid pulakkk...
hee..kerana ustazah pada awalnya..dan teruskan jugak untuk PBU...terbaikk lah PBU coz hantar wakil perempuan jugak untuk nasyid kali ini..haha..ok..so kteowg pergi ke Perlis iaitu PTSS...first time jugak pergi sana tu haa..pergi hari rabu petang ..balik khamis malam[pagi]. HAHA.ok malas nak cerita banyak..tengok gambar jela ea..:D
:
:
:
V
V
nie wakil nasyid lelaki PBU ! :D

nie time malam reheasal tu..:)

reheasal jugak..

belum pape dah posing...[datang bercuti kn]

pagi pagi sebelum pertandingan bermula..:)

lagu nasyid moden [wanita]

lagu nasyid tradisi..terbaikk korg ! 

setelah settle persembahan...ehemm..
bersama ustaz & ustazah

free style please ! :D

ehh...en.wan pon ade...:)

kami yang selalu tersenyum...

x-large picture !
kami tak menang .. 
tapi kami happy dapat mewakili poli ! 
cewahhh...


p/s : tak semua yang kita nak kita akan dapat..:)

Sunday, September 2, 2012

#fact


#fact !!
haaiii...minggu lepas dah update..so minggu ini pulak la ehh..:)
ok..semalam kenduri kat rumah..
alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar..
ucapan terimakasih yang tak terhingga buat tetamu yang hadir semalam..
ok..berbalik kepada hari ini...
dah 3 hari tika xon FB ! so..macammacam cerita la kan..
haa..balik rumah..kemaskemas..
terus terasa nak on9..
banyak notification..so itu semua tak penting sangat..
tapi tika terbaca something kat fb haa..
tetibe rasa sakit sangat hati nie..
kenapa ? kenapa nak sakit hati ? apa hak kau ?
opss..maaf..mungkin kita lupa..
ALLAH berikan kita perasaan kan ?
so setiap dari kejadian mesti akan terase kesannya..
so tika da dapat semua tu..
sabar je yang tika mampu sekarang nie.
hmm..maaf..
mungkin....
..........
......
....
..


p/s : tak semua orang sempurna..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^