Click here for Myspace Layouts

Followers

Friday, September 28, 2012

konvo ke-2 PBU ! :D

Haiii...malam malam...
kerja kerja & kerjaa...banyak kot project..
boleh dikatakan setiap subjek ada project ! memang gile lah sem nie..
fuhh..i need energy ! HAHA..tapi adat lah orang katakan..nama pon student !
tetttt...kesabaran + kekuatan !
ok ok..back to this title...
actually, tika nak story pasal MAJLIS KONVOKESYEN KE-2 PBU !
telah selamat dijalankan pada 20/09/2012 yang lepas..selesai sudah..
ceritanya memang niat nak pergi konvo tu..tau jugak tak boleh masuk dewan .
tengok tengok dapat call dari ustazah yang KAMI budak budak nasyid jadi tetamu untuk hari tersebut..
so tunggu lagi ? memang kesempatan lah...even konvo mysis pon tak dapat masuk..
ini plak orang nak kasi masuk..memang tak lepaskan peluang lah orang katakan..
memang syokk laa..serius rasa tak sabar nak habiskan DIP tika lebih kurang 6 or 7 bulan lagi.
INSYAALLAH..:D
haa..konvo ini diadakan di EASTIN HOTEL.PULAU PINANG.
jom tengok pic senior nak ?
:
:
with senior k.wawa..:D
congrats akk..<3

k.wawa..tika..k.tyra..pyka & k.iera..:D


senior ! the best student ! hebat wokkk...
tahniah yaw..^^

with k.sya..tahniah akk..:D


k.wawa..:D


k.iera...cepatcepat sihat akk..:D
tahniah...

senior !

senior lagi ! mereka happy !
:
:
ok..see ?
tahniahhhh & tahniah untuk kesemua senior PBU !



p/s : saya tunggu kamu..:')


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^