Click here for Myspace Layouts

Followers

Sunday, June 10, 2012

bersiar-siar ~


haaaiiii haaiiii.... malammalam camnie...tetibe rasa nak buat entry baru..rajin pulak tangan nie haa..
yelaa...report tak nak buat kan tika ? da siap  ke ha ?? opsss sory...malam nie tak ada mood nak buat..esok malam boleh  ? sebabnye..tadi tengok mentor then bukak lappy tengok pic orang yang tika rindu dulu pastu  tengok tengok ada line...so www.blogger.com...haha... ok ok...cukupcukup la tika merepek..
haa nak dijadikan cerita...kelmarin iaitu 8hb 6 2012 tika bersamasama abg,k,ipar,akak n anakanak buah pergi jenjalan kt TAIPING tu haaa...kat mana ? TAMAN TASIK jee.... so kami gerak pon dah lambat..pukul5 baru sampai..then lepaklepak kat taman tasik tu,then bawak budakbudak nie main kat taman permainan, g makan kt RESTORAN TOMYAM SEJATI..then pulang..memang penat sehari tika drive..malam pulak tu... memang tak sah kalau keluar tak ada gambar kan ? haa jom tengok ~~
:
:
:
 ok ini abg , kak ipar n anak buah tika ..:D

yeyyeeyeye...dapat jugak naik swan boat bak kata 
anak buah tika nie..^_^

anakanak buah..abg ngah n kakak..

kami naik swan boat..mereka naik ferry tu haaa..hehe..

hensem tak budak sebelah tu ? haha

new style...just try...HAHA..
ok  nie jela untuk malam nie...kalau rajin nanti tika update lagi entry baru ok.. hee..misi minggu nie nak g TELUK BATIK ngan member2..hope menjadi..jangan siasiakan cuti sem kalian ! haha..ok bye2...

p/s : haa...1st and the foremost thing i want to say that 
i love u so much syg ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^