Click here for Myspace Layouts

Followers

Thursday, March 14, 2013

lelaki ~ #Dip6A !

assalamualaikum w.b.t
alhamdulillah settle kejap untuk PBT1 .NET ! 
okee..baru 1..belum tengok lagi haa yang otw yang dok ad yang tak terbuat lagi nie haa..adoiii...serius banyak dugaan sem6 nie...YA ALLAH..kuatkan hati kami semua...amin..=D
oke..petang petang camnie tika bosan bosan...so release tension nak update entry baru dalam blog kesayangan nie haa..weeeee..
orait orait...hari nie tetiba tika rasa nak update pasal dak dak laki kelas tika..
kenapa dorg ? sebab ? mereka nie la yang hiburkan kelas #DIP6A 2013~~
serius cakap dorg nie semua sempoi habis lah ! masing masing dengan cara & perangai yang tersendiri...thats why dorg nie selalu happy ! kalau tak de dorg sunyi kelas ! iyo dok ? iyoo iyoo...
tak tipu..HAHAHAHA..
setiap sorang dari mereka ada keistimewaan masing masing yang buatkan DIP6A riuh..
*thats was the sweet memories*
i love the way they are ! i'm happy that i could know all of them !
*BI hampehh.. HAHA...
oke oke..dahh..jom meh tengok salah sorang dari mereka ! 
:
:
:
V
V
 pertama : MOHD SHAROM BIN MOHD SANI
asal nogori haaa...
okee..dy nie kan...ermmm...baik + menyakitkan hati + sengal = tika sayang sha ! HAHA
dy nie..even kadang kadang menyakitkan hati...dy baikkk..
nak kenal dy ? bole kot...HAHA..
tapi pemalu sikit laa..bila dah kenal..ya ALLAH..tak henti gelak bila dy dah jd gilo...haha
mekasih bawak jalan nogori ! ehh ? haha..
ilmu yg dikongsi ..mekasih oke..
hope berjaya di dunia dan akhirat oke sha ! =D
goodluck ! keep it smile..xmoo buat muka ! haha
ehh...sha sory ehh...gurau gurau je..
*last sem kn..=P
~?~

kedua : MUHAMMAD FEEZI BIN HAMZAH aka BOS aka ajis !
asal bukit merah.perakkk..oittt..
okee.. ajis nie tika panggil dy..first2 dy tak suka..now oke je kn ? kan ajis kan ? haha
dy nie..baik + pandai + gila = tika syg hg ! HAHA..
terimakasih ajis atas nasihat nasihat y telah diberikan ! 
tunjuk ajar itu dan ini..mekasih ajiss..:')
im appreciate it ! weee...
gunakan anugerah yg Allah kurniakan kt hg tu sebaikbaiknya oke..
wish you happy in ur future ! =D

ketiga : MUHAMMAD ZULFIKRILLLAH BIN MOHD ZULKIFLI
asal KL ! org KL woiittt...HAHA
okeee..hye zul ! 
dy nie kan..ermm..baik + peramah + sengal = tika syg zul ! =P
selalu jgk dy nie sakitkan hati tika...tp,xpelah...dah biasa..
entah bila nk jumpa lgi kan..so leave it klo nk kacau..haha..
so sekarang nie tika da tak amik hati kalau nak gurau gurau..
mekasih jg kawan y baik utk tika..mekasih zul !
goodluck in ur future undertaking ok ! ;)

keempat : MOHD RAFIQ ARIFF BIN NORSANI
asal PENANG ! weeee..
ary ! hye...tika hepi dpt knl org mcm ary ! mekasih ats semuanya oke..
tika xkn lupa jasa baik ary dulu oke..
TERIMAKASIH sgtt..!
ary nie kan..baik + peramah + gila + lawak = tika syg ary ! =D
hope sellu hepi dgn org trsyang oke..:)
teruskan usaha orait ! belajar rajin rajin..:)

          
kelima : MUHAMMAD AFI BIN ALI AZHAR
asal BANTING ! heee..
oke..nie siapa ? dy nie leader kelas kteowg ! 
kalau tika ada mslh tak reti ap2 tika ty dy lah..hee
afi nie kann..baik + ketua y bagos + peramah = syg hg jgk afi ! HAHA
okee...pape pon afi..lps nie..
goodluck ok ! hope berjaya dimasa hadapan..
be programmer ! i know you can ! =D
*kbai

keenam: WAN MUHAMMAD ASYRUL NIZAM BIN WAN MUSTAFA KAMEL
adoii pnjg beno namo ehh ! haah..
asal KL jgk ! hee..
hai zam ! tika hepi knl dy nie ! dy nie mmg GILA !
kalau dy dh jadi gila ? habis laa..kalau dy gelak ? lagi lahh..
semua org gelak jgkk..adoii kelakar lahh..
zam nie..baik + bijak + sengal = syg hg jgk zam oi ! HAHA
Semoga lps nie dpt jadi ABAH yg baik oke..haha..
goodluck zam ! mekasih selama nie ajar tika ap yg tika xtau..:)

ketujuh : AIMAN HADI BIN BAHAMAM
asal KK,PERak oitt..
haha..eman nie kann..erm ermmm..xnk ckp lebih lebih..
nnt dy marah..haha..oke..tika strt okela gnn dy bila tika L.I satu tempat ngn dy kt ACER tu..
ehh baik kot dy nie..even kadang kadang gila ! haishh...
eman suka marah kteowg..haha..
tp..dy baik + lawak + gila = syg hg oi eman! haha
goodluck eman for ur future ! :)

kelapan : AHMAD ZAIM BIN AHMAD ASRI
asal IPOH,perak ! weee..
i love ipoh !
hye zaimmm...ehh zaim comel kan ? haha
dy nie nmpk je mcm diam..tp...ehh..jgn disangka diam diam dy tu..dy pendiam ! ehh ? hahaha
tp zaim nie serius baik ! for me lah !
zaim nie baik + pemalu sikit + comel = tika syg hg jgk ! haha..
ehh zaim..igt x kita penah grp same dulu ? ahaha..
mekasih yerk ! tika suka knl hg ! oke..goodluck utk masa dpn oke..
keep it up ~ !
kesembilan: LOOI MAN FAT
asal KK,PErak jgkk..
ah fat je chinese dalam kelas kteowg tu !
ah fat nie pon bijak orgnye..
ah fat rajin + baik = tika syg ah fat jgk laa..haha
ehh...goodluck in ur future undertaking oke..
happy to know you..:)

and lastly : MAHESAN A/L DHARMALINGAM *sory kalau salah.
mahesh asal penang jgk !
mahesh nie baik orgnye..kadang kadang tu ad jgk gilo ehh..haha
mahesh nie baik + peramah + gila = syg mahesh jgk ! haha..
ehh..jgn mrh ehh..haahaha..
semoga berjaya dimasa akan dtg oke..
keep it up ! =D
:
:
:
okeee...done ! see ? dorg semua kacak + comel + blablablablaaa~~
kan ? haha...
korg !! tika sayang korg tau takkk...for the whole 3 years we together !
i will miss you all so much !
korg buat tika happy dalam kelas ! thanks a lot !
kepada gadiss ! : tika lebih syg korg ! hahaaa...
hope lepas nie korg tak lupa #DIP6A oke..
kenangan banyak sangat & tika rasa macam tak caya...
3 tahun berlalu..kejap sangat..hope korg tak marah..tika amik gamba korg nie..
FB & so on...soryy ehhh...
maafkan salah dan silap .. dan atas kekasaran bahasa y korg tak boleh terima..sory oke..;')
you'll are the best among the best friends that i already meet ! <3
k bai ! 


Wednesday, March 6, 2013

Assalamualaikum...
hye hye hye...so malam nie..kebosanan even banyak kerja tak siap lagi..
nak jugak update blog kesayangan nie..
ehh ehh...tahniah kepada semua sem6 ! settle demo 2 FYP !
heee...tahniah jugak untuk group members yang lain ! weee...<3
oke..
untuk semua...
:
:
Semalam awak datang ke dalam hidup saya. Saya cuba berikan cinta semampu yang saya tahu.
Awak ajar saya, apa itu kasih sayang, awak ingatkan saya apa itu rindu.
Tapi, tiba-tiba awak hilangkan diri, tanpa beritahu apa salah saya yang sebenarnya..

Hari ini, saya cuba jadi kuat. Cuba menjadi tekad seperti mana diri saya sebelum awak muncul dalam hidup saya..
Andai kata, di luh mahfuz memang sudah tertulis nama awak sebagai takdir hidup saya, saya terima dengan hati terbuka.
Sebab saya masih sayangkan awak..

Tapi jika ada yang lain tertulis "dia" adalah jodoh saya yang sebenarnya, saya minta satu sahaja..
Doakan saya mampu lupakan awak. Sebab saya mahu mencintai pasangan dunia akhirat saya setulus hati..
Kerana dialah "pelengkap buat kaki saya melangkah ke syurga"
:
:

oke..done ! untuk kamu MFA...
tika akan selalu sayangkan kamu...as ? 
bia tika je yang tahu...thx a lot ! =D
#time heal everything ! :')










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^