Click here for Myspace Layouts

Followers

Sunday, August 26, 2012

nothing to think about ~


salam...
hey...semalam..25/09/2012...
perkara ysng tika takkan lupa sampai bilabila...
kamu...thanks for everything..
nothing to talk actually..
i just wanna to say ..
thanks & sory for everythings..
take care..:')

Saturday, August 25, 2012

selamat dijabkabul..part 1


   

haaiii...semalam update..hari nie pon update lagi..iyolaaaa...bosannnn..haha...esok dah nak balik BJ dahh...
haa..nak bercerita mengenai 2 3 hari lepas..alkisahh....abg tika telah menemui jodohnya jauhh nun disana..dimana?? haa..Panare,Pattani Thailand wehhh...penat seyhhh poie sne 2..
so,kami bertolak pada hari rabu pagi..dlam pkul9 camtu laa..naik 1 van & 2 keta...ramai la jugak..
jauh jugak la nak ke sempadan 2 haa...bukit kAyu hitam...otw pegi sana..sempat singgah untuk tukar mata wang Malaysia -> Thailand..akan menjadi Batt bukan Ringgit lagi ok..haa baru tau mata wang kita lagi rendah dari mata wang Thailand 2...so dah tukar..teruskan perjalan sampai sempadan 2..banyak urusan kena buat..penat jugakk...ok penat nak cerita..tengok pic jelaa ok..
:
:
:
van nie lah ! HAHA

We are in Thailand !

di  rumah my kakak ipar

urusan pernikahan dijalankan..

ok alhamdulillah settle..jom makan pulut pelam..HAHA

acara membatalkan air sembahyang..

wewiitt

rumah yg belakang 2 la kami stay untuk satu malam..

kuning..woowwww..

bersama sebahagian family yang datang..<3

abang abang..mewakili mmbe2 abang + adik beradik jugakkk

abang sy dah kawinnnn..:(

ok..kat situ kampung nelayan..2 sebelah orang sana..

ok bui bui..nak balik dahhh

singgah jap beli buah buahan

borong sakan buahhh
:
:
:
ok laaa..settle semua...balik laa..sampai umh pon dalam pukul 1 lebih..penat gile...haha..ok laa..nie jela untuk entry kali nie...daaa...

p/s : dah kenapa kita nie ?hmm

Friday, August 24, 2012

salam lebaran 2012


salam lebaran buat semua umat Islam..haaiii...lama jugak eh tak update blog nie haa..macam benda nak story..
actually..bla..bla..bla..HAHA...malas pulakk..banyak deh ha cerita..ok..so tika nak cerita pasal hari raya tika untuk tahun ini..2012 ! okeh..raya tahun ini sikit sebanyak memberi kesan buat tika & family jugak..yela..dalam keadaan mak yang tak berapa sihat..so raya pun agak lain..semua macam kelamkabut sikit..hari raya tika diuji dengan macammacam hal..*sabar dengan ujian dari-NYA..masalah still dengan masalah & takkan pernah hilang dalam hidup someone 2..so ? raya still raya...sedara mara datang still kena layan..tetamu kn..hheehe..
ok..tahun nie tak banyak snap pic..ok jom tengok..:D
:
:




ok..rasanya tak lambat lagi kan untuk tika ucapkan..
SELAMAT HARI RAYA..
MAAF ZAHIR & BATIN..

oke..byeee....


p/s : please..sy syg kamu..

Friday, August 10, 2012

everything....everywhere...everyday...


haaaiii....salam subuh...cewahhh....dah lama jugak rasanya tak update blog kesayangan nieh ! rindu nak bercerita...tapi hari ini tak ada la nak cite apa sangat pon...so,hari ini da masuk hari yang ke-22 berpuasa..hanya tinggal berapa hari je untuk kita rasa & dapat menjalani ibadah puasa untuk tahun.insyaAllah kalau diberi kesempatan panjang umur,jumpa lagi tahun hadapan..amin...
ok ! untuk hari ini....ermmm nak cite pasal apa ea ? ok....hari rabu lepas bersamaan 9 Ogos 2012 tika bersama-sama mmbemmbe kelas berIFTAR bersama..dimana ? Hammer Bay laahh... kami semua naikk rapid woottt ramairamai..haa penuh bus tu...sweet je semua..ehh jom tengok dorang eh..
:
:
\
untuk korang : once kita dah kenal..kita dah rapat..susah nak lupa korang wehh..
walaupon kita gaduhgaduh dalam kelas..semua tu yang buatkan kita semakin baik..
tahun last kita dapa berbuka samasama camnie...ada lagi nanti ? insyaAllah..
hope sangat persahabatan kita & antara kita selalu camnie..amin...
sayang korang wehhhh ! :')

everything...everywhere..everyday...
:
:
ok...cukup untuk entry pasal mmbemmbe kelas tika..so sekarang nak cerita pasal ap ? ahaaa....RAya?
HAHA..amboii kau tika..puasa pon tak habis lagi..dah pkir nak raya..ehee..mestilah ! preparation untuk raya...ehemm..ok baju raya dah beli..black & white woottt....excited pulak..tak sabar nak balik rumah mak..nak buat biskut raya dengan mak & mysis sorang tu..walaupon raya tahun nie 2 hari je kat rumah then raya ke-3 poie beraya kt luar negara...cewahhh..ayat tak mau kalah luar negara bagai ! ok..*dushdush tika..HAHA..luar negara kemana ? haha...tunggu untuk entry tika yang akan datang...suprise sikit la kan...ahhaa..ok dah ! cukupcukup la mengarut sorangsorang kat sini ok ! nak tido ! bye,
:
:
p/s : kadang kalau borak or bercakap tu macam tak pakai otak ..:')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^