Click here for Myspace Layouts

Followers

Friday, August 24, 2012

salam lebaran 2012


salam lebaran buat semua umat Islam..haaiii...lama jugak eh tak update blog nie haa..macam benda nak story..
actually..bla..bla..bla..HAHA...malas pulakk..banyak deh ha cerita..ok..so tika nak cerita pasal hari raya tika untuk tahun ini..2012 ! okeh..raya tahun ini sikit sebanyak memberi kesan buat tika & family jugak..yela..dalam keadaan mak yang tak berapa sihat..so raya pun agak lain..semua macam kelamkabut sikit..hari raya tika diuji dengan macammacam hal..*sabar dengan ujian dari-NYA..masalah still dengan masalah & takkan pernah hilang dalam hidup someone 2..so ? raya still raya...sedara mara datang still kena layan..tetamu kn..hheehe..
ok..tahun nie tak banyak snap pic..ok jom tengok..:D
:
:




ok..rasanya tak lambat lagi kan untuk tika ucapkan..
SELAMAT HARI RAYA..
MAAF ZAHIR & BATIN..

oke..byeee....


p/s : please..sy syg kamu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^