Click here for Myspace Layouts

Followers

Friday, August 10, 2012

everything....everywhere...everyday...


haaaiii....salam subuh...cewahhh....dah lama jugak rasanya tak update blog kesayangan nieh ! rindu nak bercerita...tapi hari ini tak ada la nak cite apa sangat pon...so,hari ini da masuk hari yang ke-22 berpuasa..hanya tinggal berapa hari je untuk kita rasa & dapat menjalani ibadah puasa untuk tahun.insyaAllah kalau diberi kesempatan panjang umur,jumpa lagi tahun hadapan..amin...
ok ! untuk hari ini....ermmm nak cite pasal apa ea ? ok....hari rabu lepas bersamaan 9 Ogos 2012 tika bersama-sama mmbemmbe kelas berIFTAR bersama..dimana ? Hammer Bay laahh... kami semua naikk rapid woottt ramairamai..haa penuh bus tu...sweet je semua..ehh jom tengok dorang eh..
:
:
\
untuk korang : once kita dah kenal..kita dah rapat..susah nak lupa korang wehh..
walaupon kita gaduhgaduh dalam kelas..semua tu yang buatkan kita semakin baik..
tahun last kita dapa berbuka samasama camnie...ada lagi nanti ? insyaAllah..
hope sangat persahabatan kita & antara kita selalu camnie..amin...
sayang korang wehhhh ! :')

everything...everywhere..everyday...
:
:
ok...cukup untuk entry pasal mmbemmbe kelas tika..so sekarang nak cerita pasal ap ? ahaaa....RAya?
HAHA..amboii kau tika..puasa pon tak habis lagi..dah pkir nak raya..ehee..mestilah ! preparation untuk raya...ehemm..ok baju raya dah beli..black & white woottt....excited pulak..tak sabar nak balik rumah mak..nak buat biskut raya dengan mak & mysis sorang tu..walaupon raya tahun nie 2 hari je kat rumah then raya ke-3 poie beraya kt luar negara...cewahhh..ayat tak mau kalah luar negara bagai ! ok..*dushdush tika..HAHA..luar negara kemana ? haha...tunggu untuk entry tika yang akan datang...suprise sikit la kan...ahhaa..ok dah ! cukupcukup la mengarut sorangsorang kat sini ok ! nak tido ! bye,
:
:
p/s : kadang kalau borak or bercakap tu macam tak pakai otak ..:')

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^