Click here for Myspace Layouts

Followers

Sunday, June 10, 2012

bersiar-siar ~


haaaiiii haaiiii.... malammalam camnie...tetibe rasa nak buat entry baru..rajin pulak tangan nie haa..
yelaa...report tak nak buat kan tika ? da siap  ke ha ?? opsss sory...malam nie tak ada mood nak buat..esok malam boleh  ? sebabnye..tadi tengok mentor then bukak lappy tengok pic orang yang tika rindu dulu pastu  tengok tengok ada line...so www.blogger.com...haha... ok ok...cukupcukup la tika merepek..
haa nak dijadikan cerita...kelmarin iaitu 8hb 6 2012 tika bersamasama abg,k,ipar,akak n anakanak buah pergi jenjalan kt TAIPING tu haaa...kat mana ? TAMAN TASIK jee.... so kami gerak pon dah lambat..pukul5 baru sampai..then lepaklepak kat taman tasik tu,then bawak budakbudak nie main kat taman permainan, g makan kt RESTORAN TOMYAM SEJATI..then pulang..memang penat sehari tika drive..malam pulak tu... memang tak sah kalau keluar tak ada gambar kan ? haa jom tengok ~~
:
:
:
 ok ini abg , kak ipar n anak buah tika ..:D

yeyyeeyeye...dapat jugak naik swan boat bak kata 
anak buah tika nie..^_^

anakanak buah..abg ngah n kakak..

kami naik swan boat..mereka naik ferry tu haaa..hehe..

hensem tak budak sebelah tu ? haha

new style...just try...HAHA..
ok  nie jela untuk malam nie...kalau rajin nanti tika update lagi entry baru ok.. hee..misi minggu nie nak g TELUK BATIK ngan member2..hope menjadi..jangan siasiakan cuti sem kalian ! haha..ok bye2...

p/s : haa...1st and the foremost thing i want to say that 
i love u so much syg ! :D

2 comments:

chot ok..! said...

makin comey budak ni..hee..nanti ajar kak sya style tudung tu ok.hee..akak singgh sini:)

Hanya diriku said...

heee...mne ad makin comey akk...heheheh..biase je..hee
okeh nt tika aja...cewahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^