Click here for Myspace Layouts

Followers

Thursday, February 21, 2013

its start here ~


assalamualaikum semua..
ehh...lama eh tika tak update blog ni...dah bersawang deh haa..
ok lets clean it ! hewhewhew..
today,i had done my MUET speaking test at SMK Sungai Ara..
alhamdulillah..its ok,even 'gagap'...erghhh..>.<
hopefully everything will be ok..amin..
so..enough ! speaking only this morning..wahaha..
ok stop ! :p
:
:
tika nak story eh pasal sambutan kelahiran y ke-21..
haa 21 ? yes i'm 21 years old now.
21 tahun macam tak pun kan..udah lerr kecik..comel plak uh..haha..*perasan + gedik*
tahun ni punya birthday party unik sangat ! sangat terharu & sangatsangat rasa dihargai..
terimakasih sahabat & mereka yang turut menyumbangkan tenaga...:*
actually,first planning nak celebrate birthday si zaza a.k.a syazanaJamaludin..
birthday beliau 1 February ..tika 4 February..beza 3 hari jek..
so nak dijadikan cerita,planning memang da ok..suprise untuk zaza agak menjadi ..
tapi tika pulak yang dapat suprise tu,serius tak kusangka tak kuduga,ada lagi satu birthday kek untuk tika..
ehh? kenapa korg nie ? lets sing...birthday song..lalalalala~~~
weeee..terkejut sehingga mengalir air mata..bukan apa..sebak sebab terharu dengan suprise camtu..
you guys are the best friend that i ever meet before..sayang korg ! :')
lagi berapa bulan & berapa hari je kita dapat spent time samasama kan..
erghhh..kenapa cmtu..hmmm..seriously,taknak time tu cepat berlaku..
tapi ..nak taknak kena jugak,sebab setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan kan ?
then malam tu jugak,banyak benda gak kteowg buat...
kteowg makan,borak borak,bergurau senda..snap snap gambar then pulang..
one more thing,tahun nie paling banyak tika dapat hadiah..dari family,sahabat n my junior..
terimakasih sangat sangat korg..
:
:
V

now i'm 21 years old..=D













 

birthday gifts dari mereka..
thanks a lot to: pyka,intan,zaza,eyda,erin,myra&tasha,adik & sahabat..:D

dari acu from China..:)

dari kak ila..thanks sis..:*

dari kak ina..maceh kak..:*

dari makyam ! mekasih makyam celebrate birthday tika & zaza..=D

lastly..i got a new ring..thanks..:')
:
:
:
V
lastly,tak lupa jugak kepada yang wish birthday tika..yang mendoakan..
terimakasih sangat sangat..FB,TWITTER,Whatsapp,Skype & fon..
i'm very appreciate it ! :')
lots of memory with you guys..
tika takkan lupa sampai bilabila..
hope antara kita..akan selalu berhubung antara satu sama lain lepas DIP nie..
hmm..in sha Allah doa tika akan selalu untuk korg ..
tinggal beberapa bulan untuk kita bersama..
semoga kita semua sama sama berjaya suatu hari nanti..in sha Allah..
salam sayang untuk korg semua..:*
salam


p/s: everything i can 







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

hatiku..

MY FAMILY IS MY FIRST PRIORITY....
MY FRIENDS IS MY SECOND PRIORITY....
MY...IS MY THIRD PRIORITY...
I LOVE YOU SO MUCH!!
THANKS ALLAH...^_^